Andrei Șelaru, cunoscut de toată lumea drept Selly, a fost invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta a vorbit despre momentul în care a fost aspru criticat, alături de alți influenceri de către doi jurnaliști. Totodată, Selly a povestit și despre accidentele sale și despre omul de care ascultă.

Momentul în care Selly a fost criticat aspru

”Ce a spus Ioana Ciurlea despre mine și ce a spus Dan Capatos despre mine, nu se refereau de fapt la mine, dar m-au amintit și pe mine printre alții. Se refereau amândoi de fapt la un alt vlogger care era pe val, la momentul respectiv nu mai este, Ilie' Vlogs. Eu am fost amintit în această discuție și am profitat de ocazie ca să răspund, pentru că ceea ce ei spuneau nu putea să stea în picioare în realitate”, a explicat Selly.

 

Citește și: EXCLUSIV ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Emil Rengle: ”Iubirea de sine este cea mai importantă și cea mai puternică armă a mea”

”Exprimări de genul ”Selly nu face nimic”nu pot fi susținute sub nicio formă în realitate. Ulterior, ambele persoane, și Ioana Ciurlea și Dan Capatos, cu care între timp am devenit și amic, și-au retras afirmațiile, cel puțin față de mine.

Consider că a fost bine că am răspuns și consider că în general, în viață când ai un contraargument sau când ai o replică bună să o și dai”, a mai adăugat acesta.

Nu cred că asta te face nici scandalagiu, nu cred că te face nicicum. Cred că este foarte bine în momentul în care se spune ceva despre tine, dacă realitatea este alta, și dacă ai ceva bun să spui, să răspunzi”, a spus vloggerul.

Andrei Șelaru, despre pasiunea pentru condus

Andrei Șelaru a fost întrebat și dacă se consideră un pericol la volan.

”Nu cred că sunt totuși un pericol la volan. Cu o mică mențiune, nu am lovit patru mașini în Bacău, s-a întâmplat să fac o pană, aia a fost prima avarie, după care a doua avarie a fost la mașina prietenului meu, i-a murit bateria. Celelalte accidente sunt reale, niciunul dintre ele nu au fost accidente grave. De multe ori îmi iau șofer, însă îmi place să conduc. Cu siguranță că ar trebui să fiu mai atent la volan, și din fiecare accident am învățat anumite lucruri, pe care le înveți doar din experiență”, a precizat acesta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, Sellly a fost întrebat și despre ce nu a aflat lumea despre el.

Andrei Șelaru, a făcut mărturisiri  la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre momentele în care a fost criticat aspru de jurnaliști

Andrei Șelaru, a făcut mărturisiri la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre momentele în care a fost criticat aspru de jurnaliști

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Cred că mulți oameni își imaginează că viața mea e mult mai interesantă decât e de fapt, cred că mulți oameni își imaginează că sunt foarte petrecăreț sau că fac tot felul de aroganțe și extravaganțe cu banii, nu e adevărat.

Am o viață destul de plictisitoare și o viață foarte foarte încărcată”, a precizat Andrei Șelaru.

”Muncesc foarte mult, nu arăt lucrurile acestea atât de mult, dacă te uiți la videoclipurile mele pare că este o distracție, pare că sunt niște prieteni care se simt bine. E foarte greu de văzut munca din spate și tot ce se întâmplă”, a mai adăugat el.

Selly și fosta iubită, planuri diferite de viitor

De asemenea, a fost amintit și momentul în care Selly s-a despărțit de iubita ta și dacă acesta a avut legătură cu pasiunea sa pentru Youtube.

Citește și: EXCLUSIV ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Alina Gorghiu: Dacă trebuie să-i mulțumesc unui factor de decizie politic la modul onest, acela este Călin Popescu Tăriceanu”

”Nu, am renunțat pentru că nu funcționa. A fost o relație frumoasă, eram foarte îndrăgostit la momentul respectiv, era cu 2 ani mai mare decât mine, aveam și o părere foarte bună despre mine prin prisma diferenței noastre de vârstă. Era o relație la distanță și în general relațiile la distanță au șanse mici să funcționeze”, a răspuns vloggerul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”Eu prioritizam foarte mult ceea ce făceam, puneam treaba asta mai presus de orice”, a mai spus acesta.

Andrei Șelaru, a făcut mărturisiri  la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre momentele în care a fost criticat aspru de jurnaliști

Andrei Șelaru, a făcut mărturisiri la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre momentele în care a fost criticat aspru de jurnaliști

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Întrebat de cine ascultă, celebrul vlogger a spus că el nu are șefi și nu ascultă de nimeni.

”Domnul Lucian este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. În momentul de față suntem asociați în mai multe afaceri împreună. În continuare suntem într-un contract de colaborare în ceea ce privește campaniile de imagine pe care eu le fac pe Youtube. Încă, acest contract cam la atât se limitează”, a explicat Selly.

”Când m-am întâlnit prima dată cu Lucian, el practic nu făcuse încă divizia respectivă de influencer. Era un om al muzicii, era un om care știa să facă muzică foarte bine, știa să impresarieze foarte bine, însă el nu construise încă divizia de influencer”, a mai precizat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si