Organizarea unui astfel de eveniment important, precum nunta este un moment special, dar în același timp și dificil pentru cei doi miri. Ei trebuie să fie atenți la fiecare detaliu în parte, să pună la punct fiecare amănunt, să ia mai multe variante în calcul, să planifice bugetul, dar în același timp să se gândească și cum ar putea să-i mulțumească pe invitați.

Ce tip de nunți preferă mirii în anul 2024?

În anul 2024, tot mai multe cupluri se îndreaptă spre nunți personalizate, care să fie autentice, dar care să-i facă în același timp și pe invitați să se simtă în largul lor, relaxați, conform unui raport de la  Hitched.

Citește și: Pe ce dată începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Horoscop complet pentru Anul Dragonului din Lemn

Wedding planner-ul, Delia Nistor a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre preferințele mirilor pentru 2024, despre importanța unui organizator care să știe cum să gestioneze fiecare situație, dar și despre darul de nuntă. Evenimentele în aer liber par să câștige teren anul următor, din dorința unor spații mai mari de desfășurare.

”Am remarcat o preferință tot mai mare a mirilor spre nunțile ceva mai relaxate, nu așa elegante și luxuriante. Locații sau săli amenajate mai natural, stil hambar, petrece în grădină, sau chiar terasă.

În principiu se aleg spații mai deschise sau cu posibilitatea și de socializare pentru invitați”, spune Delia Nistor.

Delia Nistor - wedding planner

Delia Nistor - wedding planner

[Sursa foto: Delia Nistor -Instagram]

Cât ar trebui să lase invitații la nuntă?

Cât despre importanța unui planificator care să ne ajute să luăm cele mai bune decizii, Delia spune că tot mai mulți apelează la astfel de servicii, deoarece fie nu au timp să se ocupe așa cum ar trebui, fie din cauza emoțiilor sau a stresului se încurcă în detalii.

@delianistorplanner Aștept părerile voastre ☺️☺️ #delianistorplanner #nuntaperfecta #wedding2023 #grandeventsiasi #organizareevenimente #eventplanner #weddingplanning #weddingday #planner #organizatornunta #mireasa #wedding #nunta #weddingplannerromania #tips #bride #mire ♬ sunet original- Delia Mihaela Nistor

”Un wedding planner este foarte util să te asiguri că ai luat cele mai bune decizii și că ai fost corect și complet informat despre posibilitățile pe care le ai, costuri, idei inedite și sugestii. Cu siguranță factorul timp, mai exact economisirea acestuia este printre cele trei avantaje ale unui wedding planner. Și găsirea furnizorilor potriviți pentru fiecare cuplu în parte, adaptarea și implementarea ideilor”, explică Delia Nistor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În anul 2024, tot mai multe cupluri se îndreaptă spre nunți personalizate, care să fie autentice, dar care să-i facă în același timp și pe invitați să se simtă în largul lor.

În anul 2024, tot mai multe cupluri se îndreaptă spre nunți personalizate, care să fie autentice, dar care să-i facă în același timp și pe invitați să se simtă în largul lor.

[Sursa foto: PixaBay]

Wedding planner-ul a spus și despre suma minimă pe care ar trebui să o lase invitații mirilor, dar și ce atracții ar trebui să se regăsească la nuntă în 2024. În principal cei care vin la eveniment ar trebui să se raporteze în primul rând la prețul meniului, dar și la nuntă în sine, mai exact la calitatea serviciilor, la formație, la atmosferă.

Citește și: Ioniță și Viorica de la Clejani, vedete într-un film regizat de Johhny Depp: "Lumea filmului este fascinantă. Și Al Pacino era acolo"

”Invitații ar trebui să facă un calcul simplu când stabilesc suma. Prețul meniului de la localul unde are loc nunta, care poate varia în general între 350- 500 de lei, în funcție de sală. O formație medie este undeva de la 3000- 4000 de euro, o echipă foto-video bună este cam 2000-3000 euro. De aceea eu recomand ca în anul 2023-2024 darul unui cuplu să nu fie sub 1200 lei. Cât despre atracții, must-have-uri, nu cred că există. Este important să se găsească echilibrul între personalitatea mirilor și bugetul lor, distracția invitaților și tiparul acestora. Dar, cu o mâncare bună, băutură suficientă și atmosferă faină, nu prea cum să dai greș”, a adăugat organizatorul.

Cu cât timp înainte trebuie planificată o nuntă?

La capitolul mărturii, Delia spune că pentru anul 2024, mirii ar trebui să încerce să fie ceva mai creativi și să le transmită invitaților o emoție. De asemenea, aceasta spune că în general va exista un interes mai mare pentru nunțile tematice.

”Mi-ar face plăcere să văd ceva mai multă implicare pe segmentul acesta și crearea unor noi concepte. Să existe diferențe mai mari între evenimente, să transmită un mesaj sau o emoție. Dar pe lângă dorința mirilor de a crea ceva altfel, va conta mereu și răspunsul și implicarea invitaților. Dacă vor respecta un dress code, ora de sosire la eveniment, etc”, precizează Delia Nistor.

 Tot mai mulți apelează la un wedding planner, deoarece fie nu au timp să se ocupe așa cum ar trebui, fie din cauza emoțiilor sau a stresului se încurcă în detalii.

Tot mai mulți apelează la un wedding planner, deoarece fie nu au timp să se ocupe așa cum ar trebui, fie din cauza emoțiilor sau a stresului se încurcă în detalii.

[Sursa foto: Colaj Delia Nistor - Instagram & Pixabay]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Viitori miri își pun întrebări și când vine vorba de timpul alocat planificării marelui eveniment.

”Nu există un timp limită standard, căci nunta perfectă arată diferit prin ochii fiecărui cuplu, și asta o face diferită și perfectă pentru fiecare dintre ei. În funcție de complexitate, data aleasă, locația preferată, numărul de invitați și locurile din care ei trebuie să ajungă, organizarea fără stres se poate face de la 3 luni până la 2-3 ani în avans”, spune organizatorul de nunți.

Citește și: Ce se întâmplă cu darul de la nunți și botezuri?/ Marcel Ciolacu: ” Întotdeauna intervin schimbări. Încă eu nu mi-am asumat legea”

@delianistorplanner Pe cine ce nu te interesează la o nuntă?______ #delianistorplanner #grandeventsiasi #theperfectwedding #theperfectweddingbydelianistor #theperfectweddingplanner #planner #agenda #bride #mireasa #weddingday #nunta #mire #nuntaperfecta #weddingplannerromania ♬ sunet original- Delia Mihaela Nistor

În căutările pe google analizate de Hitched, apar ca și tendințe  fotografia de film, dar și nunțile A.I. Totodată, nunțile de tip vintage sunt din ce în ce mai dorite de cupluri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si