Este cazul unui bărbat din Curitiba, Brazilia în vârstă de 60 de ani, care și-a înscenat moartea.

S-a prefăcut mort, și și-a organizat singur înmormântarea

Baltazar Lemon a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie făcută în fața unui spital din Sao Paulo.

Citește și: Gest șocant- tânăr împins la moarte

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Apoi bărbatul a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj în care anunța că  „la începutul acestei după-amiezi triste, Baltazar Lemos ne-a părăsit. Mai multe informații vor fi disponibile în curând”.  Urmând o altă postare cu data, ora și locul ceremoniei de înmormântare.

Bărbatul a plănuit totul în cel mai mic detaliu

„Mi-a venit ideea acum cinci luni... Adevărul este că am vrut să știu cine mă va plânge. Nu am spus nimănui ce am de gând să fac, pentru că am vrut ca planul să funcționeze. Nu voiam să rănesc, să jignesc sau să fac vreun rău cuiva. Îmi cer scuze sincer”, a declarat el.

Citește și: Cristina a fost găsită fără suflare împreună cu câinii ei. Românca de 50 de ani a murit înghețată, pe o stradă din Italia

O parte din cei strânși la capelă au început să plângă de bucurie că acesta nu a decedat, însă o parte a considerat gestul ca fiind nepotrivit și crud.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si