Explozia a implicat aproximativ 50 de camioane, distruse de foc în apropierea uzinei grupului Hebei Shenghua Chemical în comuna Zhangjiakou, la aproximativ 200 de kilometri nord-vest de Beijing, au precizat serviciile de comunicare ale oraşului pe reţeaua de socializare Weibo.

Răniţii au fost conduşi la spital, după deflagraţie, care a avut loc la ora locală 0.41 (marţi, 19.41, ora României), se arată într-un comunicat, în care nu se precizează cauza exploziei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În fotografii difuzate de televiziunea publică CGTN pe contul de Twitter apar carcase de camioane carbonizate şi pompieri intervenind de-a lungul unui drum.

”Operaţiuni de căutare şi salvare şi o anchetă cu privire la cauzele accidentului sunt în curs”, au anunţat autorităţile.

Zhangjiakou, un important oraş, foarte extins, este unul dintre locurile selectate în vederea probelor Jocurile Olimpice (JO) de Iarnă prevăzute de Beijing în 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si