Close sidebar
Close sidebar

Familia Drăgușanu este în doliu. A murit: "Ne vei zâmbi din cer"

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu după ce una dintre cele mai bune prietene ale sale, Elisabeta, s-a stins din viață. Femeia s-ar fi luptat mai mulți ani la rând cu o boală necruțătoare.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama Biancăi, Madi Drăgușanu, a distribuit toate detaliile legate de înmormântare pe pagina sa de Facebook. În același timp, în semn de omagiu, mama vedetei a mai postat și melodia "Amintiri", interpretată de Cristi Minculescu, despre care spune că ar fi fost favorita prietenei sale, Elisabeta.

„Așa o sa îmi amintesc de tine: zâmbind oricât de dificila ar fi fost o zi, sau o perioada. Ai trecut peste toate zâmbind, oricât de greu ți-a fost. De acum ne vei zâmbi din cer. Nu te voi uita niciodată om minunat. Drum lin spre cer!", a scris Madi Drăgușanu. 

VIDEO| Alex Bodi, carantinat cu forța

Afaceristul Alex Bodi, soțul Biancăi Dragășanu, a fost băgat cu forța în carantină instituționalizată după ce polițiștii bucureșteni l-au prins cu peste 100 de km la oră prin Capitală când el ar fi trebuit să stea în autoizolare.

În urmă cu o săptămână și ceva s-a întors din Marea Britanie, țară care nu e nici acum pe lista verde. În replică, soția lui spune că e sănătos tun și tot scandalul ar fi o... încurcătură. Alex Bodi conducea bolidul pe șoseaua Pipera din Capitală când a fost oprit de polițiști. Era puțin trecut de miezul nopții, iar bărbatul avea o viteză amețitoare de 104 km la oră cu toate că restricțiile l-ar fi limitat să circule pe acolo cu doar 50 de km la oră.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si:   Adio măsuri de relaxare? Ce se va întâmpla de la 1 iulie

O dată oprit și legitimat, agenții au constatat că omul de afaceri nu încălcase doar regulile de circulație. El nici măcar nu ar fi trebuit să iasă din casă și să urce la volan. Ar fi trebuit să stea în autoizolare la domiciliu, potrivit anchetatorilor, care l-au escortat până la un centru de carantină instituționalizată sub pază- din incinta unui hotel de lângă Casa Presei Libere.

”Pe noi ne-a oprit poliţia rutieră. El trebuia să meargă la doctor, pentru că a fost operat în urmă cu 2 săptămâni şi trebuia să meargă la un control. Restul se rezolvă pentru că avem un avocat foarte bun”, spune Bianca.

Citeste si:   Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Alex Bodi trebuia să stea în autoizolare de pe 13 iunie până pe 26, după ce a călătorit în Marea Britanie, la Londra. Presa mondenă scrie că afaceristul plecase acolo pentru o escapadă cu Daria Radionova, o rusoaică focoasă cu care ar fi avut o aventură. Între timp, s-ar fi împăcat cu soția lui, Bianca Drăgușanu, și a decis să se întoarcă la ea. Cei doi s-au reîntâlnit chiar într-un club din Mamaia, plin de lume, semn că afaceristul nu a respectat izolarea de la bun început.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI