O familie din Vaslui a fost bătută de un grup de bărbați. Incidentul ar fi pornit de la o datorie de câteva sute de lei. Scandalul a fost provocat de un grup numeros de tineri, care au consumat alcool înainte.

Citeste si: Bătaie sângeroasă la Bârlad. Victima are o fractură deschisă

Aceștia au început să îl bată pe un tânăr de 26 de ani, apoi au scos un cuțit, iar victima s-a ales cu o tăietură pe față.


După incident, persoanele violente au mers la un magazin din sat, unde s-au întâlnit cu fratele victimei pe care l-a luat la bătaie cu sticle goale.

Citeste si: Bărbat din Vaslui, snopit în bătaie de vecini

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cum sătenii din localitatea vasluiană au luat atitudine, grupul de huligani a fugit spre casă, nu înainte însă de a agresa în drumul lor și o familie nevoiașă din sat.

Bătaie sângeroasă la Bârlad

Un alt incident a avut loc, zilele trecute, în Bârlad.

O bătaie sângeroasă din gelozie a avut loc  între două familii. Jandarmii stau în zonă zi și noapte pentru a descuraja orice formă de răzbunare dintre cei implicați.

Citeste si: Un bărbat a fost omorât în urma unui conflict spontan

Un bărbat a fost luat la bătaie de trei vecini, cu vârstă între 18 și 33 de ani, chiar înainte de Paște. Aceștia l-au lovit cu pumnii, picioarele, iar apoi cu un par. Incidentul s-a întâmplat în plină stradă.

„A fost trimisă o ambulanță B2 care a găsit victima conștientă, cu multiple mărci traumatice.

E vorba de un TCC cu plăgi la nivelul feței și scalpului și o fractură deschisă la piciorul stâng. A fost transportat în urgență la Spitalul din Bârlad, pentru investigații suplimentare și tratament.”, spune Dr. Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui.

Citeste si: Cadavrul unui comerciant de ceapă a fost găsit pe marginea drumului

Bărbatul de 35 de ani a fost operat.
„Aruncă cu pietre, amenință, când treci cu mașina sau trec camioane pe aici, ei sar în fața mașinii. Când se uită la tine tot îți provocă o spaimă. Ei sunt mulți. Tu ești singur. Sunt foarte violenț i.”, adaugă un șofer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si