Leo Dee este încă în stare de șoc și nu își poate reveni după ce și-a pierdut într-o ambuscadă toată familia. Soția sa și două fete au plecat într-o scurtă excursie la Marea Galilei, când, dintr-o dată mai mulți bărbați ar fi tras spre mașina lor, informează The Sun.

Soția și copiii în vârstă de 20 și 15 ani nu avut nicio șansă în fața teroriștilor Hamas

Atunci, Maia în vârstă de 20 de ani, și Rina, în vârstă de 15 ani au murit pe loc, iar ulterior, soția lui Leo Dee a decedat și ea la spital în urma rănilor grave. În total, teroriștii Hamas ar fi tras 22 de gloanțe de tip Kalașnikov. El a scăpat ca prin minune, deoarece se afla într-o altă mașină cu ceilalți trei copii. Când au văzut o fotografie pe internet cu mașina în care se afla restul familiei au avut un șoc. Ei au recunoscut și geanta la plajă, fapt care le-a clarificat orice dubiu.

Întreaga familie se mutase în Israel în urmă cu 9 ani.

Întreaga familie se mutase în Israel în urmă cu 9 ani.

[Sursa foto: The Sun ]

Deși suferă foarte mult, bărbatul spune că nu își dorește răzbunare.

”A fost un "dezastru teribil și o tragedie, dar nu mi-am pierdut credința în Dumnezeu", a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Citește și: Un medic din Gaza, nevoit să-și recunoască copilul ucis în bombardamente: ”Dumnezeu l-a ales pe el”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu simt furie, nu este ceva ce simt în general și nu simt deloc furie împotriva niciunuia dintre acești oameni", a mai spus el.

Bărbatul retrăiește cu groază pierderea familiei

El își amintește cu groază tot ce a simțit și nu-și poate lua gândul de la soția sa și cele două fiice. Întreaga familie se mutase în Israel în urmă cu 9 ani.

"Am ajuns să avem două înmormântări, prima pentru cele două fiice ale mele și a doua pentru soția mea câteva zile mai târziu. Am avut 10.000 de oameni la înmormântare și probabil un număr similar de oameni care au venit la reculegere, care înseamnă șapte zile de doliu", a precizat Leo Dee.

Citește și: Veste tristă despre Noya Dan, fetița de 12 ani din Israel, fan Harry Potter care a fost răpită de trupele Hamas

Un purtător de cuvânt al Hamas a catalogat atacul drept "represalii pentru crimele comise de Israel". De asemenea, ucigașii au fost ulterior omorâți de forțele israeliene, alături de agent care i-a ajutat să scape de la locul faptei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Aceasta este o tragedie la nivel național. Adică, este un holocaust pe care nimeni în Israel nu se aștepta să îl vedem în timpul vieții noastre. Este ceea ce au trăit bunicii noștri acum 80 de ani...Cred că dorința din partea poporului evreu și a poporului israelian de a se asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată este acum absolută”, spune bărbatul îndurerat.

În continuare, Lee se teme pentru israelieni, odată ce atacurile devin tot mai dure.

În continuare, Lee se teme pentru israelieni, odată ce atacurile devin tot mai dure.

[Sursa foto: The Sun ]

În continuare, Lee se teme pentru israelieni, odată ce atacurile devin tot mai dure. El a precizat că teroriștii au ca misiune de a ucide fiecare evreu nu doar în Israel, ci în întreaga lume. În concepția lui, dacă palestinienii ar lăsa armele jos astăzi, cu toții avea parte de pace.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si