Fazele lunii februarie 2023.  Fazele lunii sunt, de fapt, formele în care luna poate fi văzută, forme ce diferă de la o schimbare la alta. 

Ciclul lunar este alcătuit din 28 de zile și format din patru faze principale. Iată care sunt acestea:  Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. 

Luna Nouă și Lună Plină în februarie 2023

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă.  Faza Lunii noi  este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare.

Citește și: Lună Nouă pe 24 noiembrie 2022: Zodiile care sunt date peste cap de acest fenomen astrologic

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. Când se rotește un sfert din tură și putem vedea doar jumătate din lună luminată are loc semilună, când poate fi văzută în totalitate, când Pământul se aliniază cu Soarele, are loc luna plină.

În astrologie se mai crede că, o lună plină este văzută ca un apogeu, un punct culminant care vine la pachet cu un cumul de emoții și trăiri intense. Oamenii confundă deseori Luna plină cu un timp pentru a manifesta, în timp ce aceasta practică este mai potrivită în timpul lunii noi.

Fazele lunii în februarie 2023

Luna plină  se referă la confortul și odihna noastră.

Însă, în fiecare lună, pe măsură ce lună intra în diferite faze, energia se va schimba, va crește în intensitate.

De asemenea, faza de luna plina este cunoscuta pentru a aduce sentimente si emotii la cote maxime, si mai mult pot reveni si unele situatii nerezolvate din trecut.

Citește și: Ora de vară 2023. Anul acesta dăm ceasurile înainte pe 26 martie 2023

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si