Felicitări de Ziua Copilului 2022 . 1 Iunie, ziua tuturor copiilor sa va aduca numai fericire si bucurie! Sa aveti parte de jucarii frumoase, dulciuri gustoase si de toata dragostea din lume! La multi ani, dragi copii!

Urări de 1 iunie pentru copii 

La multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!

Nu te grabi sa cresti! Pastreaza intotdeuna in suflet copilul din tine. Astfel nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilarie fericita. La multi ani de 1 iunie!

Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!

Copilaria e cadoul pe care ni-l da viata. Sa ne bucuram de ea. La multi ani tuturor copiilor!

De ziua copilului iti doresc: La multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

E primul si cel din urma cuvant.

E tesuta-n aur si-n margaritate.

Copilaria-i o adiere de vant.

La multi ani!

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani, copil frumos!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aminteste-ti literele magice. D vine de la dulciuri, J vine de la joaca. Si asta e tot ce ar trebui sa te intereseze! La multi ani, copile!

Dragul meu copil/ draga mea copila …ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani de 1 iunie!

Se spune că atunci când un copil se naște, mama se naște și ea din nou.

La mulți ani dragul meu copil și mie, pentru că m-am născut din nou cu tine 😀

Te privim cât de repede crești de când te-ai născut. Și tot ne minunăm cât de mare te-ai făcut. Nu crește așa repede, te rog! Vreau să ne mai bucurăm de drăgălășenia ta înainte să o dăm în dramele adolescenței 🙂 Te iubim așa de mult!! La mulți ani, dragul nostru!

E ceva rar să găsești pe cineva care să-și dorească să-și petreacă viața cu o familie nebună ca a noastră. Așa că îți doresc curaj și la mulți ani!! 😀

Citeste si: Mesaje de Ziua Copilului 2022: Copilăria este un zâmbet, un vis, e veselie!

 Ai încredere în tine și fii deschis la noi experiențe. Viața te va ghida și am încredere că principiile cu care te-am crescut îți vor de folos pe mai departe. La mulți ani, dragul nostru copil!

Cum zicea un poet odată, ne bucurăm de frumusețea fluturelui, dar rareori conștientizăm schimbările prin care a trecut pentru a deveni atât de frumos. Copilul nostru drag, ești o fată superbă, ambițioasă, talentată, în parte și datorită dedicării noastre pentru educarea și creșterea ta 🙂 Suntem mândri de tine și te iubim până la Lună și înapoi! La mulți ani, de Ziua Copilului! 🙂

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 La mulți ani, draga mea, și nu uita, celelalte fete nu sunt competiția ta. Sunteți împreună, nu împotriva una alteia.

 E ziua ta, dar eu sunt cea norocoasă! La mulți ani, fiica mea dragă!!

 În fiecare zi mă bucur de darul care ești tu pentru mine. Zâmbetul tău încă mă dă pe spate de fiecare dată.

 Fericirea ta înseamnă totul pentru mine. Așa că de ziua asta specială, îți spun mulțumesc.

 Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit! M-ai împlinit și nu există dar mai valoros pe lumea asta. Așa că, la mulți ani, iubita mea fiică!

Citeste si: Urări de Ziua Copilului 2022 pentru Facebook: Imagini frumoase cu text

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si