O femeie din Illinois a trecut printr-o experiență de neuitat. Ea a a decis să prezinte un certificat de vaccinare fals. Chloe Mrozak, în vârstă de 24 de ani, a fost arestată pe loc de către polițiști. Oamenii legii au descoperit că în document apărea o greşeală de tipar și nici nu era înregistrată în baza de date.

Citeste si: Ioana Mihăilă a vorbit despre certificatele false de vaccinare: „Există o vină a personalului medical care eliberează aceste certificate”

Certificatele de vaccinare reprezintă un impediment în viața persoanelor nevaccinate. Pentru că nu a vrut să se vaccineze, o tânără de 24 de ani a decis să falsifice un certificat de vaccinare. A făcut rost de un astfel de document, apoi l-a completat cum a crezut de cuviință, însă un detaliu a dat-o de gol în fața autorităților.

A fost arestată pentru că deținea un certificat fals de vaccinare

Apar tot mai multe știri legate de comercianții de adeverințe false de coronavirus, însă de data aceasta o tânără a crezut că dă lovitura. Chloe Mrozak, o tânără din Illinois, se pregătea să plece în Hawaii, dar nu era vaccinată. Ea nu dorește să se vaccineze sub nicio formă așa că a recurs la o metodă des întâlnită, fiind conștientă că este o fraudă.

Citeste si: Doi șefi din MAI, trimiși în judecată în dosarul "fabricii de permise false" de la Suceava

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

femeie-arestata-din-cauza-unui-certificat-fals-de-vaccinare
A fost arestată pentru că a falsificat un certificat COVID-19.[Sursa foto: Facebook]

Chloe a luat un certificat de vaccinare, apoi l-a completat singură cu datele sale. Mrozak s-a prezentat în fața autorităților cu acest document.

Nu a durat mult până când acestea au sesizat greșeala de tipar, care le-a stârnit dubii.

Citeste si: Românul de 19 ani care a furat 16.000 de dolari în SUA. Tânărul a fost reținut

În loc de cuvântul „Moderna”, ea a scris „Maderna”. Autoritățile au sunat imediat la centrul unde ar fi fost presupusa vaccinare. Oamenii legii au sosit imediat la fața locului după ce autortiățile au aflat că nu este înregistrată la niciun centru de vaccinare, iar actul este fals.

Femeia care se pregătea să plece în Hawaii a avut parte de o surpriză. Polițiștii au încătușat-o pe loc. Mrozak a fost reținută cu o cauțiune de 2.000 de dolari pentru acuzațiile de falsificare a documentelor privind vaccinul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum au copiat elevii la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului! Sorin Cîmpeanu: „Candidații sunt identificați și vor fi eliminați”

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a descoperi dacă femeia se ocupă cu astfel de ilegalități sau dacă este doar prima abatere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si