Sunt frumoase, talentate, perfecționiste și adevărate femei de carieră. Dar, mult mai important sunt femei. Se mândresc cu acest lucru și conștientizează, cu adevărat, puterea acestui avantaj.

Citește și: VIDEO- Andreea Antonescu, o mămică singură și fericită. „Sunt împlinită. Trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”

Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Mi se pare un privilegiu să fii femeie, mi se pare că este all the world, mi se pare că noi femeile avem mult mai multe avantaje decât bărbații, cel puțin așa văd

eu lucrurile.”

Andreea Străvoiu, vedetă Kanal D: „Femeia este cel mai prețios, cea mai prețioasă ființă în primul rând pentru că mă gândesc la mama mea, la bunica mea, la femeile din viața mea care m-au crescut și m-au educat și care pentru mine reprezintă un exemplu.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Încrezătoare în propriile forțe și foarte atrăgătoare. Puternice și totuși, atât de delicate. Doamnele și domnișoarele care și-au clădit, prin multă muncă, cariere de succes, știu bine cât de important este să nu uite de eleganța care trebuie să le reprezinte. Și din când în când, lasă la o parte spiritul războinic, pentru a fi ocrotite de bărbații de lângă ele.

„Feminitatea pentru mine înseamnă să pot să mă las moale”

Denise Rifai, vedetă Kanal D: „Feminitatea pentru mine, de exemplu, înseamnă să pot să mă las moale, condusă puțin și a fost greu să învăț acest lucru.”

Divele noastre, adeseori admirate pentru frumusețea exterioară, sunt convinse, însă, că aspectul fizic este influențat de alte lucruri.

Cristina Dorobanțiu, vedetă Kanal D: „De exemplu, mie, mi se spune foarte des că aș fi frumoasă și am ajuns să cred lucrul acesta, dar cred că sunt frumoasă în interior pentru că oamenii care îmi spun că sunt frumoase sunt oamenii pe care

îi respect și cred că dincolo de ceea ce arătăm în exterior contează foarte mult cum ne purtăm cu oamenii din jur.”

Ilinca Vandici, vedetă Kanal D: „Frumusețea este mai mult decât aspectul fizic, decât culoarea părului, decât un picior lung și frumos, iată, pentru mine înseamnă suflet, înseamnă stare de bine, de echilibru.”

Ca în orice rețetă de succes, echilibrul este cel mai important. Iar femeile care se bucură de o carieră spectaculoasă, nu uită niciodată că dincolo de orice, să își păstreze delicatețea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si