Jador, unul dintre cei mai ascultați artiști ai momentului, dar și unul dintre cei mai curtați burlaci, râvnit de doamne și domnișoare, a pus ochii pe toate concurentele din Casa Iubirii.
În emisiunea online, moderată de Bianca Comăneci, artistul și-a luat rolul în serios și le-a făcur o scurtă caracterizare concurentelor.

Jador a spus că nu rezonează cu toate fetele 

Acesta a spus că toate fetele sunt frumoase, doar că unele nu rezonează cu ceea ce ar căuta artistul la o fată.

Jador a mai criticat și felul gemenelor de a se afișa mereu aproape identic.

Citeste si: Ce face fiul Andreei Mantea atunci când vedeta este la filmările Casa Iubirii. Gestul de neînchipuit pe care David l-a făcut în culisele show-ului

”Dori este foarte drăguță. Este unguroaică. Eu am fost îndrăgostit de o fată maghiară. Nu îmi plac unghiile ei. Îmi place părul, e așa sănătos. Larisa este sora ei, nu? Au și tatuajul la fel?! Asta e ceva greșit. Fetelor, dacă vedeți asta, este greșit. Nu mai aveți nota aia de personalitate individualaă Și totuși Larisa are un tatuaj pe deget, o cruce. Nu îmi plac unghiile la niciuna din ele.

Nu sunt foarte machiate, sunt niste fete drăguțe. Sincer, nu aș putea să spun despre o fată că e urâtă.

Iolanda este drăguță. Îmi plac unghiile ei, părul ei mi se pare cel mai frumos de până acum. Toți băieții se uită la unghii și păr. Are și o tentativă de decolteu. Este foarte drăguță, serios. Iolanda are mult mai multe de spus, crede-mă… Kinda e genul tradițional de moldoveancă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Kinga de la "Casa Iubirii", supusă unui test uluitor în camera roșie. "Am simțit ură sau ceva asemănător"

E foarte sensibilă, are părul drăguț, e foarte machiată. Ștefania e un fel de Bianca Comănici. Se vede că e copilă, are ochi frumoși, păr drăguț și se machiază cu bun gust și îmi place și rochița pe care o are. Natalia este nouă. Are sprâncene drăguțe, naturale, păr fain”, i-a spus Jador Biancăi Comănici.

Jador și-a spus și părerea despre Corina, care i-ar fi căzut cu tronc artistului și pe care o cunoaște de ceva vreme.

Artistul a refuzat să facă un top al preferințelor

”Corina nu e genul de femeie pe care o prefer. Păcat că se machiază așa strident, păcat că are o piele așa finuță. Corpul este foarte bine sculptat. Este foarte sexy, dar e prea mult. Genele îi ascund ochii, nu îi se văd. Pe fata asta o știu de la un băiat. Nu vreau să spun, dar el e un copil. Are corpul frumos, nasul e drăguț, buzele sunt foarte mari. Are potențial de a fi o fata frumoasa daca ar renunță la gene.”,  a mai spus Jador la ”Culisele Iubirii”.

Citeste si: Șoc în Casa Iubirii: Robert Andrei a fost descalificat în ziua de Paște

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Jador nu a vrut să facă un top al preferințelor pentru a nu influența opinia publică.

”N-aș vrea să jignesc, fetele sunt foarte frumoase. Dacă o să zic, toată lumea o să se ia după asta și o să le aprecize în fucnție de ce zic eu și nu vreau. Mi-ar plăcea să le cunosc, dacă le văd undeva. Așa, la prima vedere, aș alege câteva”, a mai spus Jador.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si