Close sidebar
Close sidebar

Fetita de doi ani din Buzau, atacata de un caine in parc. Stapana patrupedului nu i-a pus botnita

Fotografiile in care micuta apare cu rani pe fata au fost postate pe contul de Facebook al tatalui fetitei, care relateaza ca aceasta a fost atacata in Parcul Marghiloman din Buzau de un caine care avea stapan şi despre care barbatul spune ca nu avea botnita.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Aceasta <<doamna>> Tinta Marieta, daca mai poate fi numita doamna, a fost cu cainele sau personal, neavand botnita, cum prevede legea, in data de 26.08, in Parcul Marghiloman. Eu eram cu fetita in varsta de doi ani tot in parc, aproape de catel. Intr-o clipa de neatentie, copilul s-a dus la caine, aceasta sarind fix pe fata copilei, trantind-o la pamant. A muşcat-o.  De-abia a putut sa-l ia de pe copil. Nu va puteti imagina cum arata sufletelul mic.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Am fost la Spital..la urgente, aceştia ne-au trimis la Spitalul Garlaşi pentru a-i face vaccinul.. antirabicul..avand pe schema 3 vaccinuri. Al 3-lea nu eram obligati sa-l mai facem..dar.  Distinsa doamna” nu s-a sinchisit sa mai raspunda la telefon.. pentru a-i spune sa mearga cu cainele la veterinar pentru a ne da scris ca cainele ar fi sanatos.. Intre timp, am consultat şi cabinetul ORL şi pe cel al medicului estetician pentru a ma asigura ca fetita va fi bine.

Nu am depus plangere deoarece am crezut ca ne vom intelege amiabil..dar am vazut ca n.am cu cine.
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe? Sa depun plangere sau sa aiba Dumnezeu grija de ea?”
, a scris tatal copilului pe Facebook.

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI