Close sidebar
Close sidebar

Fetita de doi ani, moarta din cauza rujeolei. Parintii au tinut-o acasa o saptamana, desi avea febra mare

Fetita in varsta de 2 ani din Caras Severin care a murit la inceputul acestei luni avea rujeola, au dovedit testele. Micuta nu fusese vaccinata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicii nu au mai putut face nimic pentru fetita pe care parintii au tinut-o o sapatamana acasa, desi avea febra mare.
Cazul de rujeola a fost confirmat de Institutul Cantacuzino si de Directia de Sanatate Publica din Caras Severin. Este vorba despre o fetita de doi ani care nu fusese imunizata impotriva rujeolei si care a ajuns la spital la inceputul lunii.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Medicii de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Resita au incercat sa o salveze, dar a fost prea tarziu.


In ultimele saptamani, numarul cazurilor de rujeola din Caras Severin a crescut de la 712 la 786, din care trei micuti au decedat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI