Politistii din Galati au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Micro 19, o minora, de un an si noua luni, este agresata, in mod repetat, de mama ei, o femeie de 23 ani si concubinul ei, de 48 ani.

Citeste si:
Eleva din Focsani, preluata de urgenta de ambulanta dupa ce si-a provocat mai multe rani in curtea liceului

Astfel, politistii au stabilit ca, miercuri, in timp ce se afla la domiciliu, desi a vazut ca fetita este lovita de concubinul sau, femeia nu a intervenit in apararea acesteia, permitand sa fie agresata in continuare.
Fetita a fost transportata de urgenta la Spitalul pentru Copii ”Sfantul Ioan” din Galati, pentru acordarea de ingrijiri medicale, fiind dispusa, in acelasi timp, examinarea medico-legala a acestuia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intrucat loviturile aplicate i-au provocat copilei leziuni in zone vitale ale corpului, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la omor si rele tratamente aplicate minorului.

In urma cercetarilor efectuate de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langaTribunalul Galati, a rezultat ca, incepand cu sfarsitul lunii mai 2017, fetita a fost lovita frecvent de mama ei si concubinul acesteia.

Cei doi au fost retinuti pe baza de ordonanta, urmand sa fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si