Tragedia s-a petrecut in comuna ieseana Tiganasi in noaptea de sambata spre duminica. Constantin si Anca Bivolariu erau casatoriti de cativa ani si aveau o fetita de 9 ani.

Sambata noapte, insa, barbatul a batut-o atat de rau pe sotia lui incat aceasta a murit din cauza loviturilor. Din pacate, fetita lor a a asistat la toata scena de groaza.

"Eu am vazut-o pe ea aseara (sambata seara) pe drum. Nu era bauta, nu avea nimic. Pe urma s-a auzit in sat ca a fost omorata de barbat. Acum nu stiu ce sa spun, amandoi consumau alcool. El o mai batea, dar nu credeam ca se poate intampla asa ceva. Pacat ca un copil a ajuns acum pe drumuri", a declarat o vecina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Bunica fetitei, care locuieste in aceeasi curte cu familia, a declarat ca nu a auzit nimic, scrie bzi.ro.

"Ea bea tare. Si baiatul meu mai consuma, dar ea il intrecea. Eu nu stiu ce o fi fost intre ei, eu stau intr-o camera separata, nu aud la ei acolo. Ea a murit, dar nu stiu cum. Poate din cauza lui, poate nu", a declarat Elena Bivolariu, mama barbatului banuit de omor.

Ieri, fetita in varsta de noua ani care a asistat la crima a fost luata de acasa si introdusa intr-un centru de plasament in regim de urgenta. Bunica fetei nu a vrut sa o tina alaturi de ea." Fata a fost luata de stat nu mai sta la mine. Eu sunt batrana, e mai bine asa. Acum o sa vedem ce va fi, eu nu am ce sa fac", a completat bunica fetei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si