Cei doi criminali din Darova, care l-au ucis pe taximetristul de 77 de ani, i-au ingrozit pe anchetatori cand au povestit care le-au fost gandurile inainte sa comita crima. Socante au fost si momentele in care s-a facut reconstituirea, cand cei doi adolescenti au fost adusi la locul crimei si au aratat cum au facut nenorocirea.

Filmul crimei este infiorator!

Insotiti de mascati, de politisti si de anchetatori, criminalii minori, adusi in Darova pentru reconstituire, au mers mai intai la casa vecinului pe care planuisera sa il omoare si sa ii fure masina, apoi au mers in centrul comunei, unde se gandeau sa opreasca o masina de ocazie, sa il omoare pe sofer si sa fuga, insa nici planul acesta nu a mers. Unuia dintre criminali i-a venit ideea sa sune la taxi si sa faca o comanda. Au asteptat in fata primariei taxiul si nu le-a trecut prin cap ca vor fi surprinsi pe imaginile camerelor de supraveghere montate pe cladire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A urmat momentul in care l-au injunghiat pe barbatul de 77 de ani si cei doi le-au aratat oamenilor legii cum au facut atunci cand s-au urcat in masina si s-au napustit cu cutitele pe taximetrist. Au fost condusi apoi spre padurea de la Sinersig si au refacut drumul de la marginea soselei unde s-au oprit cu taxiul si pana la santul in care l-au aruncat pe omul injunghiat.

A urmat sa refaca traseul pe care l-au parcurs cu masina furata in Timisoara, de la Gara de Nord spre Complexul Studentesc si pana la Parcul Copiilor, unde au ramas fara benzina si au abandonat taxiul, dar unde au aruncat si cutitele cu care il omorasera pe barbat.

Cei doi minori vor fi trimisi in judecata pentru omor calificat, furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis. Sunt arestati preventiv pentru 30 de zile si vor ajunge in fata unor specialisti care sa le faca o expertiza psihiatrica pentru a se stabili daca aveau sau nu discernamant in noaptea de 12 spre 13 iunie, cand au comis faptele ingrozitoare.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si