"Pe biciclistii din Bucuresti ii iubim, ii pretuim.

Am pregatit deja proiectul si il vom supune dezbaterii in prima sedinta a Consiliului General: vom acorda un voucher de 500 de lei celor care doresc sa achizitioneze o bicicleta si vom declansa o campanie de constientizare a conducatorilor auto ca nu sunt singuri in trafic si trebuie sa aiba grija ca sunt si biciclisti sau motociclisti, pentru a preveni eventualele accidente ”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a spus ca astfel de campanii de constientizare s-au derulat in mai multe tari din Europa, astfel ca "trebuie sa ne aliniem si noi”.

Firea a precizat ca, in paralel cu aceste proiecte, impreuna cu cele sase primarii de sector, municipalitatea va construi si piste de biciclisti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La randul sau, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vorbeste despre piste de biciclisti realizate, dar nemarcate.

" Sunt peste 10 kilometri de piste de biciclisti. Ele sunt facute, dar nu sunt marcate ca piste. Mai trebuie doar marcate si autorizate. Discutam de portiuni considerabile de pe 1 Decembrie, Grigorescu, Constantin Brancus, Camil Ressu, Lucretiu Patrascanu”, a declarat Robert Negoita, intrebat daca in Sectorul 3 au fost sau nu amenajate piste pentru biciclisti.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si