Close sidebar
Close sidebar

Fiul vitreg al Gabrielei Firea isi roaga prietenii sa nu voteze cu mama lui vitrega

Razvan, fiul fostului sot al Gabrielei Firea, si-a indemnat prietenii sa mearga la vot pe 5 iunie, dar sa nu voteze cu numele lui.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, care si-a construit discursul electoral tocmai pe ideea ca este mama si o femeie de familie, a primit o lovitura dura din partea fiului sau vitreg.

Razvan Firea, baiatul pe care fostul sot al politicianei l-a avut cu Carmen Firea, si-a indemnat prietenii sa mearga la vot, dar sa nu puna stampila de vot pe numele lui.


"Stiu ca va sunt simpatic, dar cand veti merge la vot( si sa va duceti), sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu" , a scris el pe reteaua de socializare.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Razvan Firea este singurul model androgin din Romania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI