Doi dintre cei mai apreciați și iubiți concurenți, Flavius și Dori, care de-a lungul edițiilor au demonstrat că se iubesc foarte mult, au făcut și primul pas al relației lor.

Cei doi s-au sărutat în fața camerelor de filmat 

Concurenții de la ,,Casa Iubirii'' au avut până acum un parcurs frumos în emisiune și au intrat în atenția publicului, fiind, de asemenea susținuți de fani cu voturi.

Flavius și Dori și-au demonstrat sentimentele pe care le au unul față de celălalt, iar acum au făcut un pas important în relația lor.

Citeste si: Amenințarea din Casa Iubirii! Kinga, în lacrimi

În camera roșie, tânărul nu a mai putut să se abțină și a sărutat-o pe frumoasa blondina. Au urmat câteva momente în care, pentru ei, timpul parcă a stat în loc și au făcut abstacție de faptul că sunt filmați și că toți ochii sunt ațintiți asupra lor. După ce s-au sărutat, cei doi au trăit momentul ,,îmbătării cu iubire''.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dori: M-a înfierbântat acest Flavius!

Flavius: Dacă mai continuam așa, trebuia să se închidă camerele!

Imaginile i-au bucurat pe telespectatorii fideli ai show-ului

Internauții au ținut să-i felicite pe cei doi concurenți în secțiunea de comentarii și să-i asigure că vor avea parte de toată susținerea lor de acum înainte. 

„Îi ador pe Dori și Flavius nu am rabdare până mâine jurrr ,de la început aștept să se sărute ,ce fericccciiiiittttaaaaa suuuuunnnnntttt/ Cel mai frumos cuplu Flavia+ Dori/ Flavius si Dori …special kiss …️…frumosi si potriviti…./

Dori și Flavius sunt potriviți, sperăm să se întâmple asta”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Citeste si: Cine formează primul cuplu oficial în Casa iubirii? „Chiar pot spune că m-am îndrăgostit..”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si