Busu renunță la teatru și se apucă de scris alături de soția sa. "Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac. Am vorbit cu soția mea să scriem ceva împreună. Ea scrie foarte bine, eu nu atât de bine ca ea și am zis că am scrie ceva împreună.

Poate o piesă de teatru, nu știu. E un lucru pe care l-am neglijat multă vreme, poate că undeva dorința există, dar acum a răbufnit și chiar vreau să facem asta", a declarat prezentatorul de la meteo pentru Libertatea.

Florin Busuioc a renunțat și la fumat după 37 de ani. "Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic", a mai completat acesta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

sursa foto: Libertatea 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si