Brigitte a anunțat, de curând, că divorțează de Florin Pastramă. Bărbatul a fost extrem de reținut în a oferi declarații despre acest subiect. Dar de atunci, Florin postează diferite fotografii, chiar și la brațul unor femei.

Citește si: Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

În urmă cu doar câteva zile, vedeta a mărturisit că divorțează de Florin Pastramă.

Ea a spus și care este motivul. Bruneta a afirmat că Florin a devenit violent cu ea și nu vrea să mai tolereze aceste gesturi.

Florin Pastramă, alături de o domnișoară

Florin Pastramă a șocat în mediul online. Chiar dacă este reticent în declarații, nu face la fel și cu postările. El s-a afișat alături de mai mulți prieteni și persoane dragi în mediul online. Însă un alt lucru a atras atenția: Florin Pastramă a fost etichetat pe Facebook într-o postare a unei femei cu care era destul de apropiat.

florin pastramă alături de o domnișoară

Florin Pastramă, alături de verișoara sa.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Fanii au reacționat imediat. Un val de reacții a izbucnit în mediul online. Puține persoane știu că nu este o necunoscută pentru el, ci chiar verișoara sa, astfel că nu este vorba despre o altă relație amoroasă momentan.

Citește si: Brigitte și Florin Pastramă, luați de mascați

Cu toții au aflat de divorțul dintre Brigitte și Florin Pastramă. Cu toate acestea, Florin nu vrea să vorbească despre acest lucru.

Pentru el nu s-a produs ruptura, având în continuare poze cu frumoasa brunetă la profil.

Citește si: Brigitte Pastramă- victima unui accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”

Florin nu a șters nici fotografiile de pe conturile de socializare, însă nici Brigitte nu a făcut acest lucru. Cei doi vor să lase amintirile la locul lor și să își aducă aminte cu drag de cei trei ani de căsnicie în care au petrecut și momente frumoase, nu doar rele.

florin pastramă alături de o domnișoară

Florin Pastramă, alături de o domnișoară.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: Brigitte Pastramă, mesaj cu subînțeles pentru Florin Pastramă după ce au ajuns la divorț? Ce a transmis vedeta pe Internet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si