Actorul Florin Piersic a fost externat luni de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor" evoluţia acestuia fiind favorabilă.

Citește și: Florin Piersic, mesaj audio emoționant din spital! Cum se simte după operațiile prin care a trecut: „Dorinţa mea e să pot să mai apar vreodată pe scenă”

Veștile bune au fost aduse chiar de unitatea medicală din Capitală, printr-un comunicat privind starea lui Florin Piersic, transmis presei. 

Florin Piersic, reinternat într-o clinică de recuperare

Medicii au precizat care este starea actuală a lui Florin Piersic: evoluţia sa este favorabilă, este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor". Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale", afirmă sursa citată.

Potrivit medicilor de la Spitalul Foișor, în perioada următoare, Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare. 

Florin Piersic, nerăbdător să revină pe scenă cu "povești noi"

Florin Piersic a fost operat de urgenţă, pe 29 aprilie, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după finalul unui spectacol.

De la Cluj-Napoca a fost transferat cu un elicopter la București, la spitalul Matei Balș.

Piersic a fost ulterior transferat la Spitalul „Foişor” unde medicii i-au scos proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia.

Florin Piersic a fost externat, dar se va interna din nou

Florin Piersic a fost externat, dar se va interna din nou, pentru recuperare

Deși are o vârstă înaintată, Florin Piersic vrea să se reîntoarcă pe scena teatrului, în fața spectatorilor, potrivit Romania TV.

„Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească”, a spus Florin Piersic într-un dialog cu un jurnalist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si