Un roman se numara printre cele trei persoane ranite in urma incidentului armat care a avut loc intr-o gara regionala din apropiere de Munchen, conform publicatiei germane Die Welt, citata de Agerpres.ro. Romanul este unul dintre cei doi barbati, alaturi de un german, raniti de agresor. Cei doi s-au ales cu rani la brat si picior. Medicii spun ca vietile victimelor nu sunt in pericol. in schimb, agentia  France Presse noteaza ca romanul ranit ar fi o femeie.

Potrivit sursei citate, cel de-al treilea ranit este o politista, care se zbate intre viata si moarte, a precizat Marcus da Gloria Martins, purtatoare de cuvant a politiei din Munchen.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Atacul a avut loc pe peronul statiei Unterföhring, situata intr-o surburbie din nord-estul orasului Munchen. Politistii au fost alertati cu privire la un incident petrecut intr-un tren care intrase in gara. Mai apoi, un barbat a deschis focul, atunci cand i s-au cerut actele de identitate. Acesta a reusit sa smulga arma unui politist si a vrut sa impinga un agent pe calea ferata, in momentul in care un tren tocmai intra in statie.

Agresorul este un german, in varsta de 37 de ani,. Barbatul a fost, la randul lui, ranit si incatusat de fortele de ordine. Autoritatile germane au exclus ipoteza potrivit careia atacul ar fi fost comis dintr-un motiv „politic sau religios”. Agresorul era in evidentele Politiei cu o condamnare in 2014 pentru detinerea unei cantitati mici de marijuana.

Purtatorul de cuvant al politiei din Munchen a declarat ca incidentul a avut loc in timp ce politistii efectuau mai multe verificari la statia de metrou Unterfoehring.

in timpul operatiunii au fost trase mai multe focuri de arma. Ulterior, a iesit la iveala ca o persoana a dechis focul si a ranit o politista si alte doua persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si