Inainte ca Mariana Bitang si Octavian Bellu sa se casatoreasca, in 2008, reputata antrenoare de gimnastica a mai fost maritata, ani buni, cu Viorel Bitang, tot un om de sport, cu care are un copil, pe Andrei. In prezent secretar general al Federatiei Romane de Natatie, Viorel s-a ferit pana acum sa se exprime in scandalul provocat de dezvaluirile Mariei Olaru, gimnasta care a scris intr-o carte ca era umilita si batuta frecvent de Bellu si de Bitang.

Si totusi, zilele trecute, Viorel Bitang a impartasit prietenilor un material aparut pe cotidianul.ro, sub titlul "Ce se ascunde in spatele scandalului Maria Olaru vs Bellu si Bitang", in care autorul legitimeaza ideea ca- fara "excesele" renumitilor antrenori- Maria Olaru n-ar mai fi ajuns campioana olimpica si mondiala si n-ar fi incasat astazi o renta viagera de 7638 de lei pe luna.
"Acum despre ce spune Maria Olaru în cartea ei. Nu avem de unde să ştim dacă este totul adevărat. Până la urmă este cuvântul ei împotriva cuvântului celor pe care îi acuză. Ceva, ceva trebuie să fi fost. Pentru că aşa ceva – cuvinte mai tari, câte-o corecţie aplicată sportivului juvenil – s-a petrecut de când lumea şi pe petrece şi acum în „bucătăria” (antrenamente) tuturor cluburilor şi asociaţiilor sportive, inclusiv la loturile naţionale.
(...) Numai că Maria Olaru trebuie să ştie că fără privaţiunile îndurate, fără excesele unor antrenori, nu ar fi ajuns campioană mondială şi olimpică. Iar aceste titluri i-au adus, imediat ce s-a lăsat, la 18 ani, o frumoasă rentă viageră. MERITAT, precizăm. Dar oare câţi tineri din România beneficiază de o rentă viageră care este mai mare decât enorm de multe salarii din România. Renta viageră se acordă după ce un sportiv se retrage din activitate, este lunară şi se acordă indiferent dacă fostul sportiv mai are vreun serviciu sau altă sursă de venituri.
Fără (probabil) acele cuvinte mai dure şi (probabil) câteva palme, Maria Olaru nu ar fi ajuns, în aprilie 2016, să primească 7.638 lei. Ca să nu mai vorbim de decoraţii: „Serviciu Credincios” în Grad de Comandor (1999) şi Ordinul „Meritul Sportiv”, clasa I (2008). Orice alt comentariu este inutil",
se scrie in materialul de pe cotidianul.ro pe care Viorel, primul sot al Marianei Bitang, l-a impartasit si amicilor sai virtuali, semn ca este de acord cu ideea autorului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si