Close sidebar
Close sidebar

FOTO: Imagini emoționante cu copii care dorm în cadă în timpul atacului cu rachete din Kiev

Armata rusă a lansat un nou atac cu rachete asupra Ucrainei serile trecute, spre disperarea ucrainenilor care și-au culcat copiii în căzile din baie.

Stefania Pavel,

Armata rusă a lansat un nou atac cu rachete asupra Ucrainei serile trecute, spre disperarea ucrainenilor care și-au culcat copiii în căzile din baie.

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sirenel e au urlat ore în şir, iar unii ucraineni au postat imagini emoţionante cu copii adormiţi în căzile din baie în timpul atacului prelungit, potrivit Observator. Doar un singur lucru pare că i-a mai consolat pe oameni, și anume că președintele lor, Volodimir Zelenski, le-a adus veşti bune din turneul european în care a discutat cu Papa, Macron, Olaf Scholz şi Rishi Sunak.  

Țările, tot mai unite pentru Ucraina

”Formula noastră de pace a fost discutată la toate întâlnirile, iar acum există mai multă disponibilitate a partenerilor noștri de a urma formula ucraineană. Există mai mult sprijin pentru aderarea noastră la UE, mai multă înțelegere că aderarea Ucrainei la NATO se va întâmpla, este inevitabil”,  spune Volodimir Zelenski.

Citește și: Mină marină descoperită în Marea Neagră. A fost monitorizată până când a ajuns în apele teritoriale ale Ucrainei/ Marina română recomandă navelor să circule cu atenție

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Copiii ucraineni au dormit în cadă în timpul atacului armatei ruse în Kiev.

[Sursa foto: Observator]

Spionii americani ajută şi ei Ucraina într-un mod inedit. CIA a lansat o campanie pe Telegram, Twitter şi Youtube. Vrea să convingă ruşii nemulţumiţi de regimul lui Putin să divulge informaţii şi documente importante. 

La Washington, Departamentul Apărării a publicat numărul focoaselor nucleare din arsenalul american - 1.419. Americanii pun astfel presiune pe Rusia să facă la fel şi să respecte Tratatul care limitează la 1.550

numărul armelor de acest fel deţinute de Moscova şi Statele Unite. În Belarus, principalul aliat al lui Putin, Aleksandr Lukașenko, şi-a făcut apariţia după aproape o săptămână de absenţă. Dictatorul avea mâna bandajată, lucru care a alimentat zvonurile despre problemele lui de sănătate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI