A fost o dimineata geroasa in Capitala! Temperaturile scazute au dat peste cap mersul trenurilor, iar oamenii au stat cu orele in Gara de Nord. Minus 15 grade au aratat termometrele in aceasta noapte. "E foarte frig, dar ne imbracam gros, sa rezistam", ne-a spus o trecatoare.

Cele mai mari intarzieri le-au inregistrat trenurile din Arad si Craiova, cu 130, respectiv 90 de minute intarziere.

"E bataie de joc. Avem abonamente si tot, dar e bataie de joc. Si cand e cald si cand e frig se intarzie cate doua ore.", spune o calatoare nemultumita.

Si traficul aerian a fost afectat! In aceasta dimineata, terminalele de sosiri si plecari au fost aproape goale. Cursa spre Istanbul a fost anulata, iar cele catre Italia au avut intarzieri de zeci de minute. Pasagerii care stiau de intarzieri au preferat sa astepte in alte parti ora zborului. Putini au fost norocosii care se pot lauda ca n-au stat prea mult sa astepte.

Gerul a pus lacat si pe portile scolilor, gradinitelor si liceelor din Capitala si alte 21 de judete, care vor fi inchise astazi si maine. In alte 7 judete, institutiile de invatamant sunt inchise partial.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Tot din cauza frigului, unii soferi au avut probleme de dimineata. De ce i-a fost frica n-a scapat! Omul lucreaza in cadrul unui serviciu de curierat, asa ca trebuia urgent sa ajung la munca. I-am dat si noi o mana de ajutor...

Din pacate, fara rezultat!

Alti soferi au filmat surprizele gasite in masina, de cum s-au asezat pe bancheta.

Cine n-a avut de dezghetat masina s-a luptat cu... frigul in statiile mijloacelor de transport in comun.

Si mai rau este ca nu scapam prea curand de ger! Aproape intreaga tara este sub cod portocaliu. "Noaptea cea mai rece ar putea fi noaptea care urmeaza, deci noaptea aceasta, pentru ca vom avea temperaturi de -18, -19 grade in centrul Capitalei, iar la peroferie ar putea cobora chiar sub- 20 de grade, -23", spun cei de la ANM.

Meteorologii au vesti nu prea bune. Dupa acest val de frig, se intorc ninsorile. "Se inmultesc din nou ninsorilor, in special in sud si sud-est ba chiar si baragan si vor fi si itensificari ale vantului, deci vor fi perioade cu viscol.", mai spun acestia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si