Close sidebar
Close sidebar

Friptură cu cartofi prăjiţi - combinaţia care îţi distruge sănătatea! Avertismentul doctorilor

Friptură cu cartofi prăjiţi. Cine poate rezistă unei fripturi cu cartofi prăjiți? Cu toate această, trebuie să știi că este o combinație extrem de grea pentru organism.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Friptură cu cartofi prăjiţi. Amidonul conținut de cartofi are nevoie de fluide digestive alcaline pentru a fi digerat, în timp ce proteinele din carne au nevoie de un mediu acid pentru digestie.

Citeste si: Murături. Cum se face saramura perfectă. Secretul gospodinelor!

Atunci când sunt combinate, rămân blocate în stomac și duc la probleme de sănătate precum arsurile, balonarea, gazele și chiar gastrită, scrie  girly.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Pulpe de pui la cuptor. Cea mai bună rețetă. Ingredientul secret care le face fragede

Friptură cu cartofi prăjiţi. Dacă vrei să alegi o garnitură sănătoasă pentru carne, optează pentru sparanghel, broccoli, conopidă, fasole verde sau dovlecei.

Ingredientul secret pe care să îl pui în cartofii prăjiţi. Doar adevărații chefi îl ştiu

Cartofii prăjiţi sunt delicioşi şi, în ciuda tuturor avertismentelor legate de calorii şi grăsimi, din când în când ne putem răsfăţa cu câte o porţie. 

Cei mai buni cartofi prăjiţi sunt cei care sunt trecuţi de două ori prin tratamentul termic. Prima dată trebuie prăjiţi la temperatură mică, apoi scoşi şi puşi pe un şervet de hârtie ca să se absorbă tot uleiul.

După ce se răcesc puţin, se pun din nou în ulei foarte încins pentru a deveni crocanţi.

Modul de preparare este simplu. Mai întâi se curăţă şi se spală cartofii. Apoi se taie, iar aceasta este partea cea mai importantă. Cea mai bună metodă de a-i tăia este cu ajutorul unei mandoline, dar dacă nu aveţi tăiaţi-i în felii cu grosimea de maximum un centimetru. Fiecare felie se taie apoi în bastonaşe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI