Close sidebar
Close sidebar

Gabi Firea a intervenit in forta intr-o problema aparuta cu banii Primariei: "M-am interesat care este situatia si garantez deblocarea acestei stari de fapt!"

Primarul Capitalei garanteaza ca proiectele culturale vor primi sustinerea totala a institutiei pe care o conduce.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca urmare a unor sesizari primite din partea mai multor fundatii, primarul ales al Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea, a decis sa ia atitudine in cazul proiectelor culturale legate de Bucuresti, care nu au primit inca finantarea promisa. "Am fost ieri sesizata de mai multe fundatii, asociatii si ONG-uri cu profil cultural care au castigat, in primavara, un concurs de proiecte finantate de Primaria Generala a Capitalei, prin ARCUB, ca nu au primit sumele in avans si, deci, aceste proiecte sunt in pericol sa nu mai fie realizate. M-am interesat care este situatia si garantez deblocarea acestei stari de fapt. Sunt un om care ii pretuieste pe oamenii de cultura si care isi doreste sa promoveze, ca primar general, cat mai multe evenimente culturale de calitate, atat realizate de trupe independente, cat si de catre teatrele de stat sau alte forme de organizare", a marturisit Gabriela Firea.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI