Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea, la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă: Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a spus, sâmbătă, participanţilor la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale, să nu fie trişti. "Ce nu te doboară te întăreşte", a afirmat ea.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte.(...) Sub nicio formă nu vom permite ca noi să devenim mici, pentru că PSD înseamnă România", le-a spus Gabriela Firea sutelor de membri şi simpatizanţi prezenţi la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă, care are loc sâmbătă la Romexpo. 

Ea a arătat că PSD a trecut prin multe, dar de fiecare dată şi-a revenit, întorcându-se la popor.

Citeste si: Ponta: Cine nu învaţă din greşeli le repetă- până când va dispărea din istorie! Pentru PSD timpul s-a întors în 2008, fac aceleaşi greşeli şi ticăloşii

Gabriela Firea i-a criticat pe opozanţii PSD. 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Cu cine doreşte preşedintele României să o înlocuiască pe doamna preşedinte, pe doamna premier? Cu un om de casă care atunci când a fost ministrul Transporturilor nu a construit niciun km de autostradă!", a spus Firea.

Citeste si: Profeția Vioricăi Dăncilă legată de prezidențiale: Nu doar că ajungem în turul II, dar și câștigăm

Firea l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că "este foarte bun prieten cu verbul a pleca", arătând că acesta "pleacă" foarte mult în străinătate şi "pleacă" foarte mult capul. 

Firea a criticat şi USR, arătând că în Bucureşti USR este "condus de oameni care au făcut poliţie politică” şi susţinând că "ăştia-s oamenii de tip nou".

Primarul general a spus că "avem nevoie de un preşedinte cu normă întreagă, nu în concedii şi week-enduri prelungite”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI