Parcul Cişmigiu a ajuns o ruşine doar din vina lui Nicuşor Dan! Actualul primar general este principalul responsabil pentru cum arată acum Grădina Cişmigiu, un parc monument-istoric. În peste 168 de ani, Cişmigiu a fost un motiv de mândrie pentru bucureşteni, un ideal loc de relaxare pentru toate vârstele, întâlniri romantice de neuitat sau chiar mici escapade pentru liceeni aventuroşi.

Cişmigiul, în paragină

După ani de zile, Cişmigiu avea nevoie de reabilitare, care a şi fost aprobată de consilierii generali în 2019, dar a fost blocată cu scandal de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, condusă atunci de Nicuşor Dan! ”, spune fostul primarul. 

Tot în postare precizează: ” Ce a făcut primarul general pentru Cişmigiu în aproape 2 ani de mandat? Imaginile din parcul pe care Nicuşor Dan îl vede din birou sunt atât dezolante încât reţelele de socializare sunt pline de critici.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Toată ţara ştie că lacul este secat în plină vară, băncile sunt rupte şi murdare, aleile neîngrijite, iarba este uscată şi necosită, copacii uscaţi şi netoaletaţi, cu unele crengi care pot cădea oricând peste oameni, florile sunt o raritate, chioşcurile

sunt dărâmate, cu bucăţi şubrede, iar părinţii îşi expun copiii la tot felul de pericole în locurile de joacă. Cine mai are curajul să-şi ducă acolo copilu l”. 

„A săpat o groapă pentru Firea, dar a căzut singur în ea!”

Fostul primar menţionează că ” primarul General ar trebui să ştie bine de ce Grădina Cişmigiu pare un loc abandonat: a săpat o groapă pentru Firea, dar a căzut singur în ea!” În anul 2019, consilierii generali au aprobat un amplu proiect de „reabilitare peisagistică a parcului istoric Grădina Cişmigiu”.

Singurii care au votat împotrivă sau cu abţinere au fost consilierii generali USR şi PNL. Proiectul a avut sute de pagini, un studiu complex, realizat de arhitecţi şi specialişti angajaţi ai unei companii municipale”.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a anunţat joi, că în urma controlului realizat în Parcul Cişmigiu, Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Municipiului Bucureşti a sancţionat contravenţional compania Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de a asigura integritatea, refacerea şi îngrijirea spaţiilor verzi din Parcul Cişmigiu şi cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea regulilor privind impactul asupra mediului.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si