Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat, iar în gala cu numărul nouă, Nona a fost aleasă favorita săptămânii.

Nona a fost aleasă favorita săptămânii

Este o premieră, iar Nona va beneficia și de cecul în valoare de 5.000 de lei, dar și de imunitate în gala următoare.

Citește și: Iată cum a decurs, de fapt, întâlnirea dintre Cristina și Radu: ,,Să ne luăm notițe, să tragem concluzii, să încercăm să facem pe detectivii''

„Vreau să mulțumesc tuturor din casă, de afară și, în special, lui Patrick pentru că, dacă nu era el, nu se vedeau de afară sentimentele pe care noi le arătăm aici și... am emoții! Mulțumesc frumos și sper să arătăm adevărata dragoste și aici, și afară”, a spus Nona, potrivit Kanald.ro.

Patrick a fost extrem de fericit pentru iubita sa

Nona și Patrick au trecut prin momente tensionate cu Patricia, în ultima săptămână, iar asta a venit ca o eliberare pentru Nona.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Reproșuri pe bandă rulantă la adresa Patriciei: „Nu ai vrut... pa, la revedere!Și după vii tu să te întorci la mine”

„A zis că are o presimțire proastă, că o să aibă discuții în gală, că cine știe ce va fi iar, cine știe ce urmează”, a spus Bianca.

Citește și: Cristina și Radu, întâlnire romantică în afara emisiunii: „Se mai întâmplă!”

„Am al șaselea simț foarte dezvoltat dar eu nu-l înțeleg. De dimineață simțeam că inima îmi iese, dar nu în bine, și am zis că e posibil să fie ceva wow în gală”, a mărturisit Nona.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si