Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Gențile din prăjituri, un accesoriu inedit

Orice femeie iubește gențile, dar când există atâtea modele disponibile pe piață, parcă nu mai știm ce să alegem ca să fim remarcate. Un designer olandez vine cu o propunere inedită: gențile în formă de mâncare

Redactia Stirile Kanal D,

Gențile din prăjituri, un accesoriu inedit

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Torturi, brioșe sau turtă dulce! Sunt doar câteva dintre prăjiturile care ajung pe gențile unei artiste din Olanda, care transformă mâncarea preferată a oricui într-un accesoriu greu de ignorant.

Rommy are 29 ani și a început să facă genți în 2015. Concurența era mare, așa că nu a căutat inspirația în orice. Și-a găsit-o în farfurie. De la un mic dejun englezesc și până la burritos, orice se poate transforma într-o poșetă unică.

Citeste si: Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

Chiar dacă accesoriile cu look apetisant sunt tușa ei personală, Rommy creează și genți în alte forme atipice. Un client a cumpărat o poșetă în formă de hârtie igienică, iar altul husă de laptop în formă de ureche.

Pe site-ul ei, prețul unei genți pleacă de la 250 de euro și poate depăși 1.000 de euro în funcție de dimensiune și detalii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI