Fostul director de la Aeroporturi București, care a fost arestat în dosarul mitei uriaşe de peste 22 de milioane de euro de la Otopeni, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA, iar asta l-ar putea scăpa de pedeapsa de închisoare cu executare.

George Ivan scapă de închiosare. Fostul director al Aeroporturi Bucureşti a făcut un pact cu DNA

George Ivan scapă de închiosare. Fostul director al Aeroporturi Bucureşti a făcut un pact cu DNA

Acorduri de recunoaștere au fost încheiate de trei dintre cei patru inculpați implicați în dosarul "Șpagă la aeroporturi".

Citește și: Cetăţean din Peru, prins pe aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaină în bagajul de mână

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

George Alexandru Ivan a primit o condamnare de doi ani și nouă luni de închisoare cu suspendare, după ce a admis în fața anchetatorilor că a permis directorului firmei interesate să închirieze spațiile să consulte caietul de sarcini înainte de desfășurarea licitației.

Ce sentințe au fost date în dosarul "Șpagă la aeroporturi" 

Totodată, Cătălin Lăscuț, asociat în firma care dorea să închirieze acele spații, a recunoscut că i-a promis directorului firmei în care era asociat că va influența unii funcționari publici din Ministerul Transporturilor și un director din Compania Națională Aeroporturi București.

Citește și: O femeie și soțul ei au descoperit că au crescut fiul unui străin timp de 12 ani. Au făcut testul ADN dintr-o „distracție”

Mai mult, Radu Laurențiu Tănăsescu, directorul unei firme de retail, a primit o condamnare de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

În ceea ce-l privește pe Cristian Dumitru Bălan, acesta a fost trimis în judecată și nu a recunoscut faptele pentru care este acuzat.

Citește și: Grevă profesori 25 mai 2023. Ziua decisivă: vor accepta sindicatele oferta Guvernului?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si