Victima ar fi fost forțat să lucreze la stâna celui care îi făcuse viața un chin. Băiatul era ținut în sclavie și torturat. După mai multe încercări, el a reușit să fugă. Acum este arestat pentru 30 de zile.
Prin tot acest chin ar fi trecut încă de iarna trecută. De atunci, el a fost silit să muncească la stână pentru fiul edilului din Crizbav, județul Brașov. Până când, sătul să mai fie tratat ca un sclav, a încercat să fugă.

Însă fără sorți de izbândă. Cel care devenise stăpânul lui l-a prins și l-a torturat cu un cinism inimaginabil. Calvarul s-a întins pe trei zile, potrivit Antena3.

Citeste si: Coronavirus România 2 iulie 2020. Numărul de cazuri continuă să crească

Citeste si: Cluj: Accident grav pe A 3, la ieşirea către Turda- o persoană a murit şi una a fost rănită

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cele din urmă, băiatul de 16 ani a reușit să scape. Odată ajuns acasă, i-a povestit totul tatălui său. „Inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv un minor, cu un disc peste față, membrele superioare și peste spate și i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale și o infirmitate”, a declarat Cătălin Moraru, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Citeste si: Doliu în lumea sportului! Și-a pus capăt zilelor la 22 de ani dintr-un motiv înfiorător

“Cu adevarat uluit am fost, odata ce am ajuns la Berzasca, in Caraș-Severin. Nu prea batusem zona asta, va marturisesc. Desi albia Dunarii nu e la fel de spectaculoasa ca in zona Eselnisa- Dubova, din Mehedinti, aveam sa descoperim ca oamenii locului fac eforturi sa tina pasul si au investit enorm in dezvoltarea turismului.

Am petrecut noaptea in singurul complex hotelier lacustru din Romania. Sa pescuiesti de pe terasa bungalow-ului tau privat, sa deschizi fereastra si sa privesti direct in alta tara, vecinii sarbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poti trai oriunde. Am trait o experienta cu adevarat fabuloasa! Tot la Berzasca m-am bucurat si de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din Romania. O experienta de neuitat care mi-a marcat intreaga calatorie din Clisura Dunarii, si pe care abia astept sa v-o dezvalui, sambata aceasta, la <ROventura>, de la ora 15:00, la Kanal D!”, marturiseste  George Mihai.

Nu ratati sambata, de la ora 15:00, o noua editie “ROventura”, prezentata de George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si