Close sidebar
Close sidebar

Gest de milioane facut de Simona Halep cand a mers sa isi ia viza pentru China. A mers la Ambasada si... - Calin Popescu Tariceanu ar fi bine sa ia lectii de la ea

Simona Halep este o sportiva de top, dar si un OM in adevaratul sens al cuvantului. Gestul pe care l-a facut astazi cand a mers sa isi ia viza pentru a merge in China le-a demonstrat tuturor ca Simona este o persoana cu bun simt si extrem de generoasa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ajunsa la Ambasada Chinei din Bucuresti, Simona a observat ca in fata ei erau vreo 20 de persoane care asteptau si ele pentru acelasi lucru. In loc sa profite de statutul sau de vedeta, sportiva s-a asezat linistita la coada alaturi de mama ei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Totusi, cei prezenti acolo au decis sa ii permita sa mearga mai repede sa termine treaba pentru ca apoi sa isi vada de antrenamente. "Chiar daca am ajuns pe la 7:40 in fata Ambasadei, pentru viza, in fata mea erau vreo 20 de persoane.

Ele mi-au oferit posibilitatea sa intru prima si le multumesc tuturor", a fost mesajul postat de Simona pe contul personal de Instagram.

Comportamentul ei este unul normal si total diferit de cel al lui Calin Popescu Tariceanu, spre exemplu, care a "ocolit" coada atunci cand a fost nevoit sa mearga sa isi reinoieasca permisul de conducere. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI