Close sidebar
Close sidebar

Gest incredibil al unei fetite de doar 8 ani! Micuta a donat banii din pusculita unor salvamontisti! Ce suma a reusit sa stranga si ce le-a spus salvamontistilor!

Gest de omenie din partea unei fetite de numai 8 ani! Copila a donat salvamontistilor din Cavnic toti banii pe care i-a strans in pusculita: 650 de lei. Cum i-a venit ideea si ce le-a spus salvamontistilor, vedeti acum.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea este Iulia,  o fata mica, dar cu un suflet urias. Vine in fiecare weekend la Cavnic, ca sa invete sa schieze. Asa s-a imprietenit cu salvamontistii si a decis ca vrea sa-i ajute. 
Micuta a adunat  luni la rand banii primiti de parinti si de la bunici. La final, dupa ce a strans cateva sute de lei, a donat intreaga suma salvamontistilor. Asta desi isi dorea un go-pro ca sa-si filmeze turele pe partie.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Iulia s-a imprietenit si cu instructorii de schi. Vrea sa invete acum sa se dea si cu placa. Salvamontistii au mai primit donatii si din partea administratorilor partiei.

Cat despre Iulia- fetita viseaza sa faca si ea parte din grupul salvamontistior atunci cand va fi mare. Pana acum, ea a mai facut si alte fapte caritabile- a dat bani pentru copiii bolnavi si si-a donat jucariile maternitatii din Satu Mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI