Persoane apropiate lui Gales sustin ca acesta se duce in fiecare zi la mormantul regretatei cantarete de muzica populara si ii pune cate o floare pe lespedea rece. Mai mult, barbatul tine cont si de toate traditiile sfinte, asa ca i-a facut Ilenei Ciuculete, pana acum, toate pomenile.

Daca dupa inmormantare, Cornel a impartit sute de pachete oamenilor de la fata locului, ba a mai pus si trei randuri de mese de mancare pentru prieteni, familie si oameni nevoiasi intr-o sala din biserica din Chitila, ieri, el a mai facut un gest impresionat pentru sotia lui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

“Gales i-a facut pomana de trei saptamani Ilenei, asa cum si-ar fi dorit ea. A invitat in Bucuresti prietenii, a mers cu ei la cimitir, unde preotii au tinut si o slujba, apoi a organizat o masa mare, din care nu a lipsit nimic. Tot ce ii placea sa manance artistei a cantaretei a fost pus pe farfurii. Cornel s-a ocupat de tot”, au dezvaluit persoane din preajma sotului interpretei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si