Close sidebar
Close sidebar

Gheorghe Marmureanu, anunt despre marele cutremur: "Se va asemana celui din 1802, cu magnitudinea 8"

Gheorghe Marmureanu, a declarat vineri ca viitorul mare cutremur, in Romania, va avea o magnitudine cuprinsa intre 7,2 si 7,9 grade, posibil chiar 8 grade.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Va fi adanc si acesta va fi norocul Romaniei. Cu cat e mai adanc, cu atat energia se disipa pe o suprafata mai mare. Va fi o suprafata foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toata Europa, as spune”, a spus Marmureanu.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului a spus ca in Romania se va asemana celui din 1802, cu magnitudinea 8, dar care nu a produs victime. Insa, sustine specialistul, nu acelasi lucru se poate spune despre efectele viitorului cutremur, in contextul in care Romania s-a schimbat, iar acum „avem blocuri facute prost”.

„Eu sunt optimist, acesta este cuvantul. Adancimea va fi de 150-170 de km. sansele sunt foarte mari sa fie dupa 2040- 2041. Sunt calcule de peste trei secole si care vad ca se satisfac. Vad ca pana acum nu am gresit deloc”, a precizat directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI