Postul de lider al PNL Bucuresti a ramas vacant dupa demisia lui Predoiu si se pare ca cei din frundea organizatiei Bucuresti se gandesc sa il numeasca presedinte pe Gheorghe Piperea.

Avocatul Piperea spune ca a primit o propunere in acest sens si vede acest lucru ca o provocare. "Prieteni, zilele trecute am primit o oferta oarecum surprinzatoare din partea PNL, de a prelua conducerea organizatiei Bucuresti.

E o provocare.", a scris Piperea pe Facebook.

Desi spune ca este implicat in mai multe proiecte in momentul de fata, Piperea nu ar refuza o oferta in acest sens, dar cu toate astea el a cerut sfatul fanilor prin intermediul retelei de socializare. "Va asigur ca, indiferent ce voi ajunge sa decid saptamana viitoare. voi ramane acelasi- un om al cetatii si un luptator pentru drepturi si libertati, dar si un aliat al tuturor celor aflati in restriste care ma vor fi chemat in ajutor. Iar acum indraznesc sa va intreb: ce ma sfatuiti sa fac?", a scris el pe net.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si