Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali a luat foc dupa ce a vazut asa ceva la cununia fiului lui Liviu Dragnea: "Unde ati mai vazut voi nunta fara asa ceva?!" - Ce l-a scos din minti

Gigi Becali a comentat si cel mai nou eveniment monden din politica romaneasca, nunta fiului lui Liviu Dragnea. Patronul celor de la FCSB s-a aratat extrem de revoltat de faptul ca soacra mare nu a participat la eveniment.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Latifundiarul din Pipera n-a fost atat de deranjat de faptul ca cei doi miri au fost cununati religios in afara bisericii, ci de faptul ca Bombonica Prodana nu a participat la eveniment.

"La biserica se anuntasera proteste si aceste proteste ar fi deranjat o incununare in fata lui Dumnezeu, adica o cununie a doi tineri. Si atunci, pentru a evita scandalurile, or fi cerut derogare de la Episcop", a comentat Becali subiectul la B1 TV.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Totusi, lipsa soacrei mari l-a infuriat la culme pe Becali. "Soacra mare unde a fost? Ati mai vazut voi nunta fara soacra mare?", si-a exprima Becali nemultumirea.

Fiul lui Liviu Dragnea a lamnurit acest subiect si a spus de ce mama lui nu a participat la nunta. Despre asta poti sa citesti AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI