Ce sunt criptomonedele? Explica Gina, intr-un video pe care l-a postat pe Facebook.

“Buna ziua la toata lumea! Sunt Gina Felea si m-am decis sa fac acest video pentru a oferi o oportunitate unica de castig romanilor. Este vorba despre o aplicatie revolutionara, care descarcata pe telefonul dumneavoastra, va va premia cu criptomonede. Ce sunt criptomonedele? Criptomonedele sunt bani adevarati, nu se vad, nu se simt, dar exista si cu siguranta va vor schimba situatia dumneavoastra financiara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceste criptomonede, prin intermediul anumitor etape, pot ajunge in buzunarul dumneavoastra ”.

Potrivit Ginei, soft-ul este valabil doar

pentru telefoanele cu Android si este obligatoriu sa o contacteze pentru a primi instructiunile de utilizare ale acestuia, scrie vremeanoua.ro.

“Puterea de castig a criptomonedelor este uriasa, dar acest lucru prefer sa-l vorbesc in privat numai si numai cu persoanele interesate sa-si schimbe integral viata. Pentru mai multe detalii de cum functioneaza aceasta aplicatie si care sunt beneficiile criptomonedelor, dar si cat puteti castiga dumneavoastra datorita acestei fantastice aplicatii revolutionare, care pe zi ce trece conquisteaza intreaga lume, va voi astepta cu detalii in privat si la numarul meu de telefon.

O sa fiu foarte fericita sa schimb multe vieti ale romanilor si sunt absolut sigura de acest lucru. Aceste cuvinte de acum, intr-o zi, cu siguranta, multi imi vor multumi. Va pup, va doresc o zi buna si cat mai multe monede, pentru ca monedele sunt viitorul. Criptomonedele va revolutiona intreaga lume, deja o revolutioneaza, dar pe zi ce trece o va revolutiona tot mai mult. Iar dumneavoastra, urcand acum in acest tren veti avea beneficiile cele mai mari. Va pup si va doresc numai bine ”, spune tanara in filmuletul de promovare a aplicatiei.

Noi va recomandam sa aveti grija ce aplicatii va descarcati de pe internet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si