Ilinca Obădescu-Gruia: „Ați avut o pauză destul de lungă. De ce a fost forțată?”

Gina Matache, artistă: „Pentru că au fost diverse probleme de sănătate, după aceea mi-a trebuit foarte mult timp să mă mobilizez fizic, în primul rând, și atunci am zis lasă că azi, lasă că mâine și până a venit un telefon de la colegii mei și-au zis: „mai termină, nu-ți mai plânge atât de milă”.”

Ilinca Obădescu-Gruia: „Viața continuă, trebuie să mergeți mai departe. Ați zis de probleme de sănătate. Făceați referire la acele dureri de coloană.”

Gina Matache, artistă: „Da, coloana mea este pur și simplu din loc în loc, cu hernie de disc. Nu le mai țin numărul, cred că la fiecare vertebră deja a apărut...Bine, te mai uiți și în buletin și zici că sunt normale, dar parcă parcă tot vrei să mai tragi de tine. Este destul de grav ca să zic așa.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia: „Ce au zis medicii? Se rezolvă problema?”

Gina Matache, artistă: „Medicii spun că trebuie să stau frumos în pat, trebuie să nu ridic. Dar eu i-am că nu se poate, că eu sunt cal de curse. Deci eu trebuie să fac că n-are cine să mi le facă.”

Ilinca Obădescu-Gruia: „Și care este tratamentul care vă calmează?”

Gina Matache, artistă: „Să știi că în funcție de intensitatea durerii, singura chestie care îmi calmează spatele este să stau întinsă pe spate și cu genunchii flexați, adună genunchi la piept și se mai se mai diminuează durerea. Nu e vindecat, dar mai scade din intensitatea durerii. Practic, se mai relaxează mușchii spatelui și atunci nu mai strâng oasele.”

Ilinca Obădescu-Gruia: „Știu că ați fost plecată în vacanță cu Delia. Cum a fost?”

Gina Matache, artistă: „Când vine vacanța nu m-aș mai întoarce nicăieri, adică într-o veșnică vacanță aș vrea să fiu. Trebuie să te uiți și la buzunar, trebuie să te uiți și la ce mai ai de făcut pe lângă. A fost foarte frumos. Eu când mă duc cu ei sunt răsfățată.”

<\/scr"+"ipt>");


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si