Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constantin Vasilache, accidentul a avut loc în localitatea Ghimpaţi, iar primele cercetări arată că o şoferiţă de 20 de ani a încercat să întoarcă un autoturism pe drumul naţional, iar maşina a fost lovită din spate de un autotren condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma accidentului, şoferiţa şi trei persoane aflate în maşina condusă de aceasta au rămas încarcerate.



Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Cristian Virag, a declarat că în momentul în care echipajele de descarcerare au ajuns la locul accidentului trei dintre pasagerii din autoturism erau morţi. Este vorba despre femeia aflată la volan şi despre alte două femei.

Un al patrulea pasager, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost grav rănit, urmând să fie transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni".

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 6 s-a desfăşurat îngreunat, fiind dirijat de către poliţişti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si