Rămasă în oraș, pentru a fi alături de fiica ei, Gonul se confruntă cu o serie de probleme neașteptate, din partea fostului său iubit. Bărbatul nu doar că nu crede nimic când Gonul ii dezvaluie că Naciye este cea care a intervenit decisiv în relația lor, în tinerețe, pentru a se despărți, însă mama lui Zeynep va avea parte de un șoc atunci când, la confruntarea față în față dintre cele două femei, Bulent va fi de partea surorii sale.

Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, în această seară de la ora 19:00 la Kanal D2

Zeynep și Ege colaborează pentru a afla cine se face vinovat de jaful în care a fost implicată frumoasa fată iar cei doi tineri ajung, în urmă unui indiciu important, să creadă că Arda este hoțul care a atacat-o pe tânără. Melis încearcă să intervină în această poveste, mai ales că bunul prieten al acesteia, în lupta lor continua de a-i despărți pe Ege de Zeynep, este nimeni altul decât Arda.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Kuzey nu vede cu ochi buni sentimentele puternice pe care le nutrește Kadir pentru Sîla și încearcă să “strice” armonia acestora. Oare a reușit Sîla să câștige iubirea lui Kuzey, așa cum și-a dorit mereu?

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si