Două funcționare de la Protecția Consumatorului Timiș au fost condamnate definitv pentru dare de mită. „Când am văzut-o pe doamna comisar pe scaun, stând la coafat în timpul controlului, am rămas șocată”, a declarat denunțătoarea la DNA.

Citeste si: Un supermaket din Buzău a fost amendat cu 10.000 de lei după un videoclip în care un șoarece se afla lângă raionul de patiserie a apărut pe rețelele de socializare

Cele două au negat acuzațiile, spunând că este vorba de o înscenare și că au mers acolo să își facă manichiura pentru a testa calitatea produselor. Una dintre ele a fost șefa instituției.

Totul a pornit de la o manichiură

În aprilie 2019, fiica unui comisar din cadrul CJPC Hunedoara, studentă la Timișoara, a mers la un salon de înfrumusețare pentru servicii de manichiură, pentru care a plătit 70 de lei, în condițiile în care tariful precizat pe site era de 60 de lei. Ulterior, nemulțumită că oja de pe una dintre unghii i s-a deteriorat, tânăra i-a povestit mamei care și-a anunțat colegii de la Timișoara, înaintând și o reclamație.

Citeste si: Femeie de 73 de ani, trântită la pământ de angajatul unei companii de telefonie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Peste o lună, Marinela Iliaș și Maria Pârvulescu, comisari de la Protecția Consumatorului, au descins la sediul salonului.
La fața locului s-au constatat mai multe nereguli, fiind chemat și reprezentantul societății la sediul CJPC.

După terminarea controlului, văzând că nu are clienți, Maria Pârvulescu i-a solicitat „un spălat și un coafat”.

Cele două femei au cerut servicii gratuite timp de un an de zile

„Am rămas șocată, am mai stat vreo cinci minute, după care am plecat. Am revenit a doua zi la salon și le-am întrebat pe fete cum de doamna comisar se afla pe scaun și dacă a plătit serviciile oferite. V. mi-a spus că nu, nici măcar nu s-a oferit să plătească și atunci i-am spus că nu este frumos să oferim servicii comisarilor, fiindcă fac abuz de funcție”, a declarat în fața judecătorilor cea care a formulat denunțat comportamentul celor două funcționare.

Citeste si: Inspectorii ANPC au descoperit gândaci și produse expirate în mai multe supermarketuri din Capitală

Împuternicită să reprezinte salonul, femeia s-a deplasat trei zile mai târziu la sediul CJPC Timiș, unde a văzut și reclamația clientei, fiica comisarului.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Mi-au spus că trebuie să rog societatea să plătească suma de 65-70 de lei în contul doamnei C.A. (comisarul CJPC din Hunedoara, n.r.) fiindcă fiica nu avea cont, deoarece are oja sărită de pe arătător.

În tot acest timp Pârvulescu Maria mi-a spus că-mi face serviciu să nu închidă salonul, dar societatea îi rămâne datoare cu 9.500 de lei, cuantumul amenzii.

Contabila le-a înregistrat pe cele două în timp ce le cereau serviciile gratuite pentru un an de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si