Close sidebar
Close sidebar

Grav accident rutier, imediat după Crăciun. Cinci persoane au fost rănite

Cinci oameni au fost răniți într-un accident de circulaţie produs între localităţile Feteşti şi Movila, din judeţul Ialomiţa. Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului.

Georgiana Balaban,

Grav accident rutier la Ialomița.

[Sursa foto: News.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cinci persoane au fost rănite, marți, într-un accident de circulație produs pe un drum județean, între localitățile Feteşti şi Movila, județul Ialomița. Traficul este blocat.

Conform IPJ Ialomița, accidentul a avut loc marți după amiază, pe DJ 212, între localitățile Feteşti şi Movila.

Două autoturisme s-au ciocnit violent, în urma impactulului, una din mașini ajungând pe câmp.

În urma impactului, cinci oameni au fost răniți.

Citește și: Un bărbat din Brăila a fost găsit mort într-un șanț, în urma unui accident rutier

La acest moment traficul este blocat iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier pe DN17 între „Zidul Morţii" şi localitatea Stroieşti. 5 adulţi şi 2 minori au fost transportați la spital

Un accident rutier pe DN17 între "Zidul Morţii" şi localitatea Stroieşti din județul Suceava, a transmis ISU. În urma accidentului, 5 adulţi şi 2 minori au fost transportați la spital.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

ISU Suceava anunță un accident rutier pe DN17 între "Zidul Morţii" şi localitatea Stroieşti.

Citește și: Doi morți și doi răniți- accident în Prejmer

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Judeţean Suceava.

Citește și: Șoferul autocarului care a lovit limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii se apără. Ce a declarat avocatul său

Este vorba despre un accident rutier cu trei autovehicule implicate. În urma evaluărilor, 5 adulţi şi 2 minori sunt transportaţi la spital, mai precizează ISU.

Citește și: Tragedie pe o șosea din Franța, chiar în seara de Ajun! Trei români, printre care și un bebeluș de doar 8 luni, au pierit într-un accident de coșmar

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI