O stație GPL a luat foc, duminică dimineață, în urma unui accident produs între două mașini, în localitatea Corcova din județul Mehedinți.  

Un echipaj al ISU Gorj a fost solicitat să intervină la fața locului, transmite presa locală.

Cum s-a produs accidentul

Unul dintre autovehicule ieșea din stație, iar celălalt l-a lovit puternic, declanșând astfel arderea cisternei cu combustibil.

„Pompierii din cadrul Stației Strehaia au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs, în urma unui accident rutier, la o stație GPL din localitatea Corcova, județul Mehedinti. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două autospeciale cu apă și spumă și o ambulantă SMURD. În sprijin, a foat solicitată și o autospecială de stingere din cadrul ISU Gorj” a transmis ISU Mehedinți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

La scurt timp după sosirea forțelor la locul evenimentului, incendiul a fost lichidat, pompierii actionând în continuare pentru răcirea rezervorului.

În urma accidentului rutier, două persoane au fost evaluate medical, pănă în acest moment, una dintre acestea, care prezenta dureri lombare, fiind transportată la UPU de catre un echipaj SAJ.

Incendiu la o stație GPL din Mehedinți

Incendiu la o stație GPL din Mehedinți

[Sursa foto: Radio Infinit]

Risc de explozie ca la Crevedia

O explozie puternică a avut loc, pe 26 august 2023, la o stație GPL din Crevedia, județul Dâmbovița.

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au activat atunci Planul Roşu de Intervenţie. Explozia a fost urmată de un incendiu și de alte explozii, care au afectat inclusiv salvatorii. Au fost peste 60 de victime, dintre care 6 decese.

Numărul victimelor decedate după explozia de la Crevedia a urcat la șase, după ce unul din pacienții internați într-o unitate sanitară din Lubeck, Germania, a decedat la peste o lună de la tragedie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si