Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

În ultimul an, românii au plasat aproape 36.000 de comenzi cu poke bowl

„Vreau să vă mărturisesc că a fost pentru prima dată când am gustat pește crud și când am gustat acest tip de preparat. Peștele se simte foarte intens în combinație cu legumele și cu orezul, dar nu vreau să mă mai lungesc foarte mult la vorbă pentru că Alina este alături de mine și mi-a pregătit 4 boluri pline.”

Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Vorbim puțin despre poke care este un concept hawaian. Noi suntem pe piață din mai 2022. V-am așteptat cu câteva boluri pline de vitamine și aș vrea să vă vorbesc puțin despre ele. Avem bolurile casei, dar avem și o variantă de a compune fiecare client propriul bowl.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:   „Hai să vedem ce avem aici.”

Alina Aramă, reprezentant restaurant: „O să începem cu rose beef, care este un bol bazat pe vită. Avem și o variantă foarte bună vegană, astfel încât să îi mulțumim pe clienții care nu doresc să mănânce carne. Urmează bolul cu creveți, un bowl la fel de fresh, la fel de proaspăt în care avem o combinație dintre creveți și legume.

Am lăsat la urmă faimosul sunny salmon, care e cel mai bine vândut bowl al nostru. Combinația este cu pește crud și legume.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Alina mi-ai promis că o să mă înveți să fac și eu un astfel de bowl.”

Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Sigur. Trebuie să pornim de la baze. Avem mai multe tipuri de orez, avem parte de quinoa, conopidă, salată. Am să încep cu quinoa, pentru că fiecare dintre noi trebuie să aibă puțin de grijă la alimentație. Ce îți face cu ochiul dintre proteine?”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  Vreau cu ton.”

Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Ton să fie. Vom pune tonul și combinăm cu legume. În momentul în care vorbim de pește el se combină extrem de bine cu tot ce înseamnă avocado, edamame. O să punem și puțin ghimbir murat. La final punem și castraveți. Vom adăuga și o parte crocantă: semințe de susan.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Cât costă un astfel de preparat?”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Prețurile pornesc de la 40 de lei și 99 de bănuți. În funcție de ingredientele pe care le aleg clienții, acestea o pot varia. Trebuie să ne gândim că e o masă extrem de sănătoasă, o masă extrem de sățioasă și o masă diversificată.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si