Gigi Becali

Relatia dintre Gigi Becali si Gheorghe Hagi a fost intotdeauna una care a trecut de la agonie la extaz si invers! Mai intai, cei doi au devenit rude, atunci cand Gigi l-a cununat pe fostul jucator de geniu al Romaniei, apoi au facut si afaceri impreuna, dupa ce fotbalistul l-a imprumutat pe latifundiar sa isi poata cumpara terenurile care ulterior l-au facut un om bogat! Pe de alta parte si Becali l-a ajutat pe finul sau la primul divort, de Leni, si l-a sustinut si in alte momente delicate!

Gica Hagi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Din pacate, relatia foarte buna dintre Gigi si Hagi s-a rupt prima data in momentul in care  Gica nu s-a descurcat prea bine ca antrenor al Stelei, echipa patronata de nasul sau! Scandalurile dintre ei au zguduit lumea fotbalului si multa vreme, nu si-au mai adresat nici macar un cuvintel! Totul pana in ziua in care Becali, aflat la inchisoare, a fost ajutat de finul sau sa lucreze la el pe perioada detentiei in Dosarul Terenurilor cu MApN!

Hagi l-a pacalit pe Gigi Becali?! Totul a pornit de la transferuri

A urmat dupa o perioada de acalmie si colaborare pe plan sportiv, dar, acum, Gigi a luat din nou foc! Motivul este legat de jucatorii pe care i-a cumparat de la “Viitorul Constanta” si care, in viziunea lui Becali, sunt niste esecuri.  Omul de afaceri da vina pe Hagi si considera ca cel care conduce destinele clubului de la malul marii l-ar fi pacalit.

"Eu am zis ca sunt valorosi jucatorii lui Hagi, fiindca asa i-am cumparat: trei milioane pe Coman, doua milioane pe Nedelcu. L-am auzit pe Gica spunand ca Florinel Coman nu este cu nimic mai prejos decat Mbappe, dar plecam pe contraatac si el le da mingea adversarilor, sa dea ei gol! Am dat cinci milioane pe el si pe Nedelcu si nu vad niciun rezultat!", a spus Becali la Digisport dezamagit ca nu mai poate sa vanda jucatorii adusi la FCSB de la finul sau sezonul acesta cu sumele pe care le spera el, unele de ordinal zecilor de milioane de euro!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si